Hey
Also ich han s Mistkratzerli öppe amel 20-30min im Ofe....Rezept hani ganz viel verschiedeni - bi Köchin und daher hani soviel verschiedeni rezept...
was hetsch denn gern dra? so normal eifach nur Gwürz, Krüüter und Marinade....oder zb. Orange-Honig? etc
Also ich mache meistens alles noch gfühl xD ha do ned gnaui ahhgabe...cha der eifach so ungefähr sege...
Also ich mach mini amel so:
Kräuter-Marinade:
Olivenöl, Salz, Pfeffer, Paprika, gehackte Knobli, Rosmarin, Thymian und Salbei vermische und denn mitm Pinsel s Mistkratzerli bestriche
Orange-Honig Marinade:
Rapsöl/Sonnebluemeöl, 2-3EL Honig, 2 frischi Orange uspresse, Salz, Pfeffer ebefalls vermische und s mistkratzerli bestriche
Thailändische touch-scharfi Marinade:
Rapsöl, 2 Chilli hacke, 2-4 Knoblizehe hacke, 1 EL Honig, bitz Sweet'n'sour Sauce dra und no bitz Ketchup und Thaigwürz vermische und bestriiche
Apfel-Brot-Marinade:
Olivenöl, Apfelsaft, Salz, Pfeffer, Rüebli und frischi öpfelschnitz vermische und s kratzerli demit bestriche, altes brot in würfeli schniide und is Mistkratzerli inestopfe...oder nebetzue---> git no en feine gschmack...
Das sind so die 4 woni meistens für mini Family koche...zum Mistkratzerli dezue tueni immer no Kartoffel und gmües wie Sellerie, Lauch, Rüebli ide Marinade schmore loh...
Also sobald d Marinade dra hesch...nimmi epis zum schmore use...erhitze chli öl detdrin und denn tueni zerst mal s gmües ahhdünste (so dases nocher so glasig isch dh. glänzt) und denn tueni mit weisswiii oder rotwii (2-3 gütsch) ablösche...verdampfe loh und denn tueni chli Bouillon dra und s mistkratzerli ine...und denn im ofe 20-30min schmore...tues aber i dene 20-30min immer mal wieder useneh und mitme Kochlöffel d sauce über s mistkratzerli güüsse...
Wenni nöd so lust uf sauce ha...denn tuenis Mistkratzerli zerst ahhbrote (nur lieht dases chli farb het) und denn tuenis in ofe backe - denn gohts amel scho mind. 30 min...
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Also ich han s Mistkratzerli öppe amel 20-30min im Ofe....Rezept hani ganz viel verschiedeni - bi Köchin und daher hani soviel verschiedeni rezept...
was hetsch denn gern dra? so normal eifach nur Gwürz, Krüüter und Marinade....oder zb. Orange-Honig? etc
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Also ich mach mini amel so:
Kräuter-Marinade:
Olivenöl, Salz, Pfeffer, Paprika, gehackte Knobli, Rosmarin, Thymian und Salbei vermische und denn mitm Pinsel s Mistkratzerli bestriche
Orange-Honig Marinade:
Rapsöl/Sonnebluemeöl, 2-3EL Honig, 2 frischi Orange uspresse, Salz, Pfeffer ebefalls vermische und s mistkratzerli bestriche
Thailändische touch-scharfi Marinade:
Rapsöl, 2 Chilli hacke, 2-4 Knoblizehe hacke, 1 EL Honig, bitz Sweet'n'sour Sauce dra und no bitz Ketchup und Thaigwürz vermische und bestriiche
Apfel-Brot-Marinade:
Olivenöl, Apfelsaft, Salz, Pfeffer, Rüebli und frischi öpfelschnitz vermische und s kratzerli demit bestriche, altes brot in würfeli schniide und is Mistkratzerli inestopfe...oder nebetzue---> git no en feine gschmack...
Das sind so die 4 woni meistens für mini Family koche...zum Mistkratzerli dezue tueni immer no Kartoffel und gmües wie Sellerie, Lauch, Rüebli ide Marinade schmore loh...
Also sobald d Marinade dra hesch...nimmi epis zum schmore use...erhitze chli öl detdrin und denn tueni zerst mal s gmües ahhdünste (so dases nocher so glasig isch dh. glänzt) und denn tueni mit weisswiii oder rotwii (2-3 gütsch) ablösche...verdampfe loh und denn tueni chli Bouillon dra und s mistkratzerli ine...und denn im ofe 20-30min schmore...tues aber i dene 20-30min immer mal wieder useneh und mitme Kochlöffel d sauce über s mistkratzerli güüsse...
Wenni nöd so lust uf sauce ha...denn tuenis Mistkratzerli zerst ahhbrote (nur lieht dases chli farb het) und denn tuenis in ofe backe - denn gohts amel scho mind. 30 min...
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