Auf bestimmte Käsesorten wie z.B. Weißschimmel-Weichkäse wie Brie und Camembert, aber auch Blauschimmelkäse wie Roquefort oder Gorgonzola sollte in der Schwangerschaft verzichtet werden, selbst wenn (wie bei Saint Agur) die Milch vor der Käseherstellung pasteurisiert wird. 🙈 du armi... Verstah dini Lust sehr guet.. muess mi au mega zemmerisse mitem thunfish
Me chan scho aber nöd viel wegem Quecksilber (schwermetall). ich derf nur 1x i de wuche thunfisch esse wenni nöd druff verzichte chan het mini ärztin gseit.
Aner ich würd am liebste jedetag esse.. 😩
😩😩😩 ich weiiiis ha das alles glese gha…i ha sooooooo luscht😩…oh man muesses halt no ushalte..! jo sushi setsch jo au net esse aber damals het mini FA gseit es macht nüt so lang de fish frisch isch sets keis problem si🙄..! ha denkt villech mitm chääs 😅 chame au mau es aug zuedrücke dases doch net so schädlich isch..! aber ich lohs lieber…
Ich han damals au so luscht gha uf salami und rohschinke. Mini FA hett gseit ich sells tüüfgfrüre und wieder uftaue, denn dörfis esse😊👍 und wenns kocht isch sind die sache ja eh keis problem meh…
ja hey mached oi nöd verruckt... es isch ja nöd s'lebensmittel an sich giftig: sondern wenn's zB listerie enthaltet. das passiert, wenn's nöd hygienisch produziert worde isch und chunt somit bi läde wie migros oder coop quasi nöd vor.
alles was erhitzt wird (also zB im ofe oder bi de produktion) isch unbedenktlich, aber im gfrürer überlebed d'keime. ei dose thunfisch pro wuche isch okay, für de witer gluscht chönt mer eifach uf hering, seeforelle oder makrele umstige - die sind unbedenklich. en guete! 🐠🧀
Hey!1 Frage - 100 Antworten!
Im BabyForum kannst du dich einfach, sicher und anonym mit (werdenden) Mamas und Papas in deiner Nähe austauschen. Registriere dich jetzt, um alle Bereiche zu sehen und mitzuplaudern:Kostenlos registrieren
Hey & Hallo im Forum!
Neu hier? Trete der Community bei, um alle Inhalte zu sehen und (werdende) Eltern kennenzulernen!
Kommentare
860
71
860
Aner ich würd am liebste jedetag esse.. 😩
669
71
Ich ha das Problem z.b mitm Salami.
Mir het dr FA gseit ich sells ufe Pizza due, denn isch es okey.
860
1
142
alles was erhitzt wird (also zB im ofe oder bi de produktion) isch unbedenktlich, aber im gfrürer überlebed d'keime. ei dose thunfisch pro wuche isch okay, für de witer gluscht chönt mer eifach uf hering, seeforelle oder makrele umstige - die sind unbedenklich. en guete! 🐠🧀