Hallo zäme
Ich han bis anhin Schoppe, Ufsätz und Nuggis uskochet. Jetzt chunt i paar Täg Baby Nr 2 und ich bin am überlegge öb ich doch na söll en Sterilisator zuetue. Was mich am uschoche stört isch dass d‘Sache schnell nüm schön usgsend wills die wiislich chalchablagerig druf hät. Ich nimme a bim sterilisiere hätmer das nöd oder? Au doof findi dass immer Wassertröpfli zrugbliibet i de Nuggi.
Mir isch völlig klar dass en sterilisator unnötig isch, aber irgendwie störts mich nach 3 Jahr glich fängs 🙈 und jetzt chömet ja sicher namal 3 Jahr uschoche däzue 🤪
PS: schoppe tueni ab und zue in Gschirdspüeler, bim rest chunt das für mich aber nöd in Frag, ich weiss dass das paar so machet
Kommentare
860
778
33
169
115
4
Uskochet hani o nid so lang evt 4-5 Monet bim 1.Ching. när nurno im
Gschirrspüehler bi 65 grad.Was aber dert dr nachteil isch, d Sache chöi verfärbe wäg intensive Farbe vo Läbesmittu. Vorauem Tomate🙈
142
440
0
430
169
Ich han i de Zwüscheziit usegfunde dass ich d‘Sache ja im Thermomix chan sterilisiere und probiere das s‘nöchst mal us 👍🏻
142
whoo, das tönt super! wele isch das?
440
142
440
440